Ohjelmaa kokouspäiviin ja muihin yritystilaisuuksiin

Henkilökunnan virkistys-, tyky ja tyhypäivien ohjelmaksi, kokouspäivien piristykseksi tai yritysvieraiden viihdykkeeksi sopii loistavasti vesillä vietetty hetki. Tähän Artallin ainutlaatuinen sijainti Natura-vesistöjen äärellä, sekä isoin aluksemme Hauki tarjoavat huikeat mahdollisuudet. Jo puolentoista tunnin mittaisella pyrähdyksellä ehditään ihastelemaan Suomen kauneimpia vesistöjä niin järvellä, joella kuin merelläkin!

Pidemmillä retkillä voimme käydä upealla Porkkalan majakalla katsomassa hylje-yhdyskunnan puuhia ja pysähtyä saaristoon nauttimaan tulilla valmistettuja herkkuja.

Palvelutuotantomme sisältää mm. seuraavia ohjelmia.

  • Kalastus- ja veneilyretket järvelle- joelle ja merelle yhdellä kertaa!
  • Isoille ryhmille hauskat ongintakilpailut max 50 hlö
  • Pilkkiretket talvisin, myös mönkijä & moottorikelkka
  • Kalan käsittely-/ kokkikoulut
  • Sienestys ja marjastusretket kesä-syksy
  • Pihapelit ja näistä rakennettavat tiimikisat. Talvisin jäällä/ hangessa vastaavat.
  • Pallogrillauskilpailut 20-50 hengen ryhmille

Kaikissa Artallilla järjestettävissä tilaisuuksissa on asiakkaiden käytössä runsaasti pihapelejä ja laaja, vaihteleva pihapiiri niiden pelailuun. Lisäksi rannasta löytyy nurmikenttä lentopalloverkolla ja pienillä jalkapallomaaleilla, sekä rata jousi- ja ilma-aseille.

Yhteistyökumppaneiden kautta voimme järjestää tilaisuuksiin bändin, DJ:n, trubaduurin tai muuta ohjelmaa, sekä aktiviteeteiksi vaikka melontaa, rivitanssia, drinkkikoulua, ym. ym.

Mikäli näistä heräsi ajatuksia teidän tilaisuuteenne sopivaksi ohjelmaksi, tai itsellänne on jokin erityinen toivomus aktiviteetiksi, niin laita viestiä tulemaan.

Tietoja kalastus- ja veneilyohjelmaan osallistuville

Takaisin etusivulle