Kalastus

Tarjoamme kalastusohjelmia monipuolisesti, kaikenkokoisille ryhmille.

Ryhmän yhteisöllisyys ei pääse kärsimään, kun laivastomme lippulaiva, 11 metrinen Haueksi kastettu entinen miehistönkuljetusalus vie kerralla jopa toistakymmentä henkeä vesille. Hauessa on kaksi 250 hv Suzukia, joten kalapaikoille ja takaisin päästään ripeästi, varmasti sekä turvallisesti. Veneessä on useita kaikuluotaimia, 32 tuumainen lisänäyttö keulassa näihin kytkettynä, sekä keulasähkömoottori. Aluksen suuri tasainen lattiapinta takaa nautinnolliset ja väljät kalastushetket, kuten toimittaja Jari Tuiskunen toteaa Erä-lehden 9/2009 artikkelissaan Hauen kannelta kalastettuaan: ”Paremmasta veneestä en liene heittokalastanut koskaan!”.

Hauella tehtävien kalastus- & veneilyretkien kipparina ja kalastusoppaana toimii aina Henrik “Roope” Rehbinder ja retkien hintaan sisältyy kaikki tarvittavat kalastusvälineet, turvallisuusvarusteet, sekä sään mukaiset veneilyvaatetukset.

Hauella voidaan tehdä lyhyitä pyrähdyksiä ottipaikoille kokouspäivän piristykseksi tai vaikka koko päivän mittainen retki vesille, jolloin ruokailut hoituvat veneessä tai saariston taukopaikoilla.

Käytettävät kalastusmuodot, retken kesto, ym. yksityiskohdat sovitaan aina yksilöllisesti tavoiteltavan saaliin, vuodenaikojen ja asiakkaan toiveiden mukaan. Lisäksi ruokailut ja muut palvelut sovitaan erikseen ja näiden tietojen pohjalta teemme tarjouksen.

Kalastus – ja veneilyretket Hauella alk.  900 € , mutta kysy tarjous, hinta vaihtelee mm. keston ja muiden palveluiden muodostaman kokonaisuuden mukaan!

Tietoja kalastus- ja veneilyohjelmaan osallistuville.

Takaisin etusivulle