Kokkikoulut

Hauskaa kokkailua kokouspäiviin ja muihin yritystapahtumiin!

 

Osaatko fileoida kalan, kuin kalan ruodottomaksi? Tiedätkö miten suklaafondant valmistetaan? Onko sushi jo tuttua? Miten grillaat lihat ja kalat herkullisen mehukkaiksi?

Järjestämme monipuolisesti erilaisia kokkikouluja pienille kokousporukoille, kuten myös isommille yritysryhmillekin. Erityisesti itsepyydettyyn kalaan, sieniin ja  marjoihin liittyvät kokkailut ovat erityisosaamistamme. Kalareissuilla saadun saaliin käsittelyyn ja fileointiin näytämme parhaat konstimme ja kaloista voidaan valmistaa yhdessä osa illallista. Sieniin ja marjoihin keskittyvän kokkikoulun raaka-aineet käydään yhdessä poimimassa ympäröivistä metsistä. 

 

Ruoanlaiton ympärille rakennetut ohjelmat sopivat loistavasti erilaisiin yritysten kokous-, virkistys-, kick off, tyhy, tyky, ym. tilaisuuksiin kohottamaan porukan yhteishenkeä ja antamaan samalla osallistujille oppeja ja virikkeitä herkullisten ruokien valmistukseen. 

 

Koska Artallilla ei ole varsinaista opetuskeittiötä, on kokkikoulut pyritty rakentamaan hiukan yksinkertaisempien kokonaisuuksien ympärille. Nämä ulkona terassilla tai ylisillä toteutettavat kokkailut maustetaan aina hyppysellisellä leikkimielistä otetta. Näitä kokkailuja ohjaa ja opastaa rennolla otteella Henrik Rehbinder, parinkymmenen vuoden ammattikokkailun kokemuksella.

Kokkailuohjelmia tehdään myös asiakkaiden omiin tiloihin, sekä esimerkiksi Helsingin keskustassa sijaitseviin opetuskeittiöihin.

 

Ota yhteyttä ja kerro toiveesi ruoanlaittoon liittyvästä ohjelmasta, niin suunnitellaan teidän ryhmällenne sopivaa Vapaaherrallista kokkausta.