Talvikalastustapahtuma Artallilla

Näissä karkeloissa talvesta ja kalastuksesta nauttivat kaikki!

 

Maistuisiko virkistys- ja tykypäivien ohjelmaksi tai kokouspäivän piristykseksi aurinkoinen talvikalastustapahtuma kaikilla mausteilla höystettynä? Vaikka pilkkiminen monine eri muotoineen on jo itsessään hauskaa puuhaa, niin Artallilla voimme tarjota paljon erilaisia aktiviteetteja tämän yhteyteen. Leikkimielisiä kalastus- ja/tai kairauskilpailuja, moottorikelkkailua ja mönkijällä ajoa, pihapelejä jäille modifioituna, potkukelkkailua jne jne. Kaikkia edellä mainittuja aktiviteetteja tai vaikka kaikki voidaan lisätä ohjelmaan, jolloin vähemmän kalastuksesta innostuneetkin nauttivat varmuudella talven parhaista puolista.

Jäälle pystytettävästä kanttiinista osallistujat nauttivat kuumia juomia, sekä eväitä ja päivän lounaskeittokin voidaan lämmittää jäälle sytytettävillä tulilla.

Auringon laskiessa koetaan yhdessä verkot jääkannen alta ja näin varmistetaan tuoreet kalat osaksi illalista.

Ennen illallista lämmitellään jäsenet saunan ja paljun lämmössä ja tietysti rohkeimmat voivat pulahtaa avantouinnille.

Lämmintä vaatetusta ja kalustoa ohjelmakokonaisuuksien toteuttamiseen löytyy jopa 50 hengen tilaisuuksia varten.

 

Erilaisia ohjelmakokonaisuuksia voidaan rakentaa lähes loputtomasti, joten kerro tilaisuutesi ajankohta ja luonne, niin suunnittelemme juuri teille sopivan aikataulun ja ohjelman vapaaherralliseen talvikalastustapahtumaan!