Pilkkiretket pääkaupunkiseudulle

Pilkkiretkiä Siuntio-Helsinki-Porvoo -alueella, jopa 50 hengen ryhmille!

 

Teemme kaikenkokoisille ryhmille eri mittaisia ja eri luonteisia pilkkiretkiä koko Uudenmaan alueella. 

Morrit, leechit, tasurit, pystypilkit ja muut käyttämämme vieheet tarvitsevat kaikki omanlaisensa pilkkivavan ja näitä meiltä löytyy suurtenkin ryhmien tarpeisiin. Teemme aina pilkkijöille kulloisenkin retken tarpeisiin kootun setin, johon kuluu pilkkivavat, rasiallinen tilanteeseen parhaiten soveltuvia pilkkejä, syötit, sohjokauhat, jäänaskalit, termosmuki, sekä reppujakkara, johon kaikki edelliset pakataan.

Myös talvikalastukseen soveltuvat vaatetus-setit sisältyvät pilkkiretkien hintaan.

Kauttamme järjestyvät myös kuljetus, kokous- ja saunapalvelut sekä herkulliset ruokailut pilkkiretkien yhteyteen.

Pilkkiminen kuuluu jokamiehen oikeuksiin, joten erillisiä kalastuslupia ei tarvita, pois sulkien vesistöt, missä kalastus on erikseen kielletty.

 

Ohessa on lisää tarinaa muutamista pilkkiretkistämme

 

Pilkkiretki on loistava tapa nauttia talvisesta Helsingistä!

 

 

Toiveiden mukaan räätälöity pilkkiretki sopii loistavasti niin kokouspäivän keventäjäksi, työyhteisön virkistykseksi kuin kaveriporukan hauskanpitoonkin. Huippuoppaiden ja -välineiden kanssa saalista saadaan jopa aivan keskustan läheisyydestä!

Lähtöpaikka ja kesto toiveiden mukaan. Kauttamme myös kuljetukset, sekä sauna-, ravintola- ja kokouspalvelut pilkkiretkien yhteyteen.

 

Esimerkiksi ravintolalaiva Wäinämöisen kupeesta lähtiessä matkaa ottipaikoille on vain muutama askel ja täydet ravintolapalvelut tarjotaan samaisessa lähtöpaikassa.

 

 

Madepilkki Artallilla tammi-helmikuussa

 

Made on ulkonäöstään huolimatta loistava ruokakala ja erityisesti sen mäti  erittäin haluttua herkkua.

Paras madeaika osuu sydäntalveeen, jolloin ne kerääntyvät matalille kutualueilleen syönnökselle ja parinhakuun. Itse pilkintä tapahtuu iltahämärissä, sekä illan ja yön pimeydessä, joten se on erittäin eksoottista puuhaa.

Käymme päivällä moottorikairalla poraamassa 200 mm reikää jääkanteen parhaille ottipaikoille ja ”syötitämme” alueita mateiden houkuttamiseksi.

Illan hämärtyessä hakeudutaan ottipaikoille ja pilkintää harjoitetaan kudun etenemisen mukaan joko syöttipilkeillä, ryöstäjillä, tai haroilla.

Vaikka pilkintäaika osuukin vuoden kylmimpään ajanjaksoon ja pakkasta saattaa olla yli 20 astetta, niin hyvillä varusteillamme ja eväillä porukka viihtyy madepilkillä vaikka aamuyöhön asti. Rannassa sauna ja palju odottavat lämpiminä pilkkijöitä ja rehdillä hutikalla paikataan retkellä syntynyttä energiavajetta.

 

Kysy tarjousta eksoottisesta madepilkki illasta. 

 

Kuhan pilkintää Porvoossa